Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:37 | July 14, 2017

SAILING IN CROATIA

TRAVEL
kroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatien

 

CROATIA SNAPSHOTS

 

Gah, can’t wait to travel again! I decided to spend my entire july traveling around in Sweden so my next trip isn’t until august :) BUT! As I said, now I just want to travel around in Sweden with Varberg as our first stop followed by my grandpa’s countryside, Öland and then Dalarna. YEY! In august I have Spain, Greece and Italia booked. I also want to find new places to go! Any ideas?

___________________________________________

Gah, längtar tills nästa resa! Jag bestämde mig för att spendera hela Juli resande runt i Sverige så min nästa resa är inte förens i augusti :) MEN! Som jag skrev så ska vi resa runt i Sverige där Varberg var först ut som sagt följt av min morfars land, Öland och sen Dalarna. YEY! I augusti ska jag till Spanien, Grekland och Italien. Jag vill hitta nya ställen att åka till med! Några tips?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “SAILING IN CROATIA”

 1. Linnéa on

  Otippat nog… Albanien! Kommer precis hem från en rundresa på Balkan och det var grymt! Södra Albanien är makalöst vackert med oupptäckta stränder känns det som.

  Reply
 2. Karoline Evandt on

  Hei vakre!

  Jeg anbefaler Mozambique på det sterkeste! Og da spesielt Tofo og Vilanculos (Google den siste, perfekt for vakre foto) i Tofo kan du dykke/snorkle med hvalhaier, mantas og andre ganske store undervannskapninger! Surfing kan du gjøre! Og rett og slett bare være en del av den digge atmosphæren de har gående ??

  Karoline☀️

  Reply
 3. Malin on

  Nu vet jag inte om du har varit där men jag har följt dig i typ tusen år och jag minns inte att du åkt dit. Men du MÅSTE ÅKA DIT: Budapest! Omgomg jag kom
  Preci hem därifrån och jag var sååå glatt överraskad! Alltså verkligen såå fint, typ Alladinkänsla över alla byggnader osv. Jag har skrivit om det i min blogg så killa gärna in. Dom har naturliga vattenkällor överallt och det är typ 36 grader varje dag! Ah-mazing!

  http://WWW.NOUW.COM/MAWL

  Reply
 4. Emilia on

  Res till Albanien. Var där för en vecka sedan, helt fantastiskt. Verkligen ett restips. Det lättaste är att flyga med Apollo, kanonbra!

  Reply
 5. Isabel Bjon on

  Om du söker ställen att åka till i Italien, så rekommenderar jag Marciano! Vi åkte på en roadtrip längs Amalfikusten och hamnade på ett magiskt ställe i Marciano som heter Captain cook. Helt otroligt god mat och utsikten över Capri är helt amazing! Tyvärr så hann vi inte vara längre än någon timme, men det var nog det bästa stället jag någonsin varit på. <3

  Här har jag skrivit ett inlägg om det: http://nouw.com/isabelbjon/if-there-is-a-paradise—this-is-it-30510631

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.