Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:37 | July 14, 2017

  SAILING IN CROATIA

  kroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatienkroatien

   

  CROATIA SNAPSHOTS

   

  Gah, can’t wait to travel again! I decided to spend my entire july traveling around in Sweden so my next trip isn’t until august :) BUT! As I said, now I just want to travel around in Sweden with Varberg as our first stop followed by my grandpa’s countryside, Öland and then Dalarna. YEY! In august I have Spain, Greece and Italia booked. I also want to find new places to go! Any ideas?

  ___________________________________________

  Gah, längtar tills nästa resa! Jag bestämde mig för att spendera hela Juli resande runt i Sverige så min nästa resa är inte förens i augusti :) MEN! Som jag skrev så ska vi resa runt i Sverige där Varberg var först ut som sagt följt av min morfars land, Öland och sen Dalarna. YEY! I augusti ska jag till Spanien, Grekland och Italien. Jag vill hitta nya ställen att åka till med! Några tips?


  23 kommentarer  23 kommentarer om “SAILING IN CROATIA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här