Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:51 | July 15, 2017

  ULLA & I

  COSCOSCOS

   

  CREDIT&ADLINKS:_TSHIRT FROM COS, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM ASOS, HERE_
  _WHITE JEANS FROM ASOS, HERE_JACKET FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM MARNI_

   

  Cuddling with my favorite girl – ULLA! She is a true star that’s for sure. She is so cute and cozy! I’m going to miss her a lot now when we leave Varberg. Also going to miss Andrés parents ♥ But luckily we’ll see them soon again. We are just about to go on a meeting here in Varberg before out train leaves back to Stockholm. Just staying in Stockholm until monday morning and then we are off to my grandpa’s countryside!

  ______________________________________

  Myser med min favvotjej – ULLA! Hon är en stjärna. Hon är så mysig och söt! Jag kommer sakna hemma nu när vi lämnar Varberg. Kommer sakna Andrés mamma och pappa med ♥ Men som tur är så ses vi väldigt snart igen. Vi ska alldeles straxt bege oss för ett sista möte här i Varberg innan vi tar tåget tillbaka till Stockholm. Vi ska bara stanna i Stockholm till Mondag och sen drar vi till min morfars land!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “ULLA & I”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här