Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:40 | July 18, 2017

SMULTRONSTÄLLET

UNCATEGORIZED 2

 

A QUICK STOP IN SÖDERKÖPING FOR SMULTRONSTÄLLET!

 

As I wrote yesterday we went to Smultronstället in Söderköping when my mom picked us up at the station. I didn’t go there last summer so I just had to do it now. I went here at least 1-2 times per summer when I grew up so for me this place is a must. And yeah, you can see by yourself that the ice-cream ther is INSANE! There is so much to choose from and  it just get’s crazier and crazier. Love it!

_____________________________________________

Som jag skrev igår så åkte vi direkt till Sumltronstället i Söderköping när mamma hämtat upp oss på stationen.  Jag åkte aldrig hit förra året så jag var bara tvungen att åka dit i år. Jag åkte hit 1-2 gånger per sommar när jag växte upp så detta ställe är ett måste för mig. Och ja, ni kan ju se själva hur galen glassen är där! Det finns sjukt mycket att välja på och det blir bara galnare och galnare. Älskar’t!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “SMULTRONSTÄLLET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.