Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:04 | July 20, 2017

  BLUEBERRIES

  countrysidecountryside

   

  OUT AT THE COUNTRYSIDE – PICKING BLUEBERRIES

   

  Ah, it was so amazing to be back at my grandpa’s place. Love being there like you all know by now :) Me and André stayed for 2 days and just had a blast. We got to Öland last night and got picked up by Linus in his awesome car! Now we are on our way to the beach to stay there the entire day. Bringing my camera there ofc and I’m filming a vlog from here as well!

  ______________________________________________

  Åh, det var så fantastiskt att vara tillbaka ute på morfars land. Älskar att vara där som de flesta av er vet nu :) André och jag stannade i två dagar och bara hade det mysigt. Vi kom till Öland igårkväll och blev upphämtade av Linus i hans söta bil! Nu ska vi bege oss mot stranden och hänga där mest hela dagen. Tar med mig kameran såklart samt att jag filmar en vlogg härifårn med!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “BLUEBERRIES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här