Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:00 | July 21, 2017

  EASY LIKE A SUNDAY MORNING

   

  CREDIT&ADLINKS:_SUNGLASSES FROM LE SPECS_
  _JEANS FROM ASOS, HERE_TOP FROM ZARA (ON SALE), SIMILAR HERE_

   

  For the first time in a long time It’s been feeling a bit like vacay and this whole stay-in-sweden-during-july has been such a wonderful time. Yesterday the sun was shining here on Öland so we took the car and went to bläsinge beach and stayed there for a couple of hours. I listened to podcasts, fell asleep in my chair and woke up when it was time to eat the lunch we brought to the beach. The boys took a swim and I stayed on the beach haha. After that we went home and I ran 5,5 km while music was streaming in my ears. When I got back I took a shower and then we ate dinner outside on the front of the house while the sun went down. A perfect summer day in my opinion! Today we are just going to explore a bit more and go around the island. LOVE!

  ________________________________________

  För första gången på länge så har det verkligen känts som lite semester och hela den här stanna-i-sverige-hela-juli har hitills varit så sjukt magiskt. Igår strålade solen här på Öland så vi tog bilen till bläsinge strand och stannade där ett par timmar. Jag lyssnade på mina podcasts, somnade som en stock i min solstol och blev väckt lagom till lunchen vi tagit med oss till strandedn. Killarna hoppade i och badade medans jag stannade kvar på stranden haha. Efter det åkte vi hem och jag sprang 5, 5 km med massa go’ musik i öronen. När jag/vi var tillbaka så käkade vi middag framför huset och såg solen gå ner. En perfekt sommardag enligt mig! Idag ska vi bara åka runt i bilen och utforska Öland lite mer. KÄRLEK!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “EASY LIKE A SUNDAY MORNING”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här