Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:25 | July 28, 2017

  When life comes in the way

  LACK OF COLORLACK OF COLOR

   

  CREDIT&ADLINKS:_HAT FROM LACK OF COLOR_SKIRT FROM ZARA_
  _VETS FROM ZARA_TOP FROM BIKBOK, HERE_BAG IS OLD_

   

  I haven’t been blogging for two days since it’s been two very hard days for me. My great grandma is not feeling good and she doesn’t have much time left. I’ve been on the phone with my mother these two days trying to cope with what’s happening. So I haven’t really felt about blogging. I hope you guys understand that ♥ I’m feeling a bit better today so I’ll try to get out and do some workout. My brother and his girlfriend is coming to visit us for the whole weekend too so that makes it also feel better ♥

  _______________________________________

  Jag har inte bloggat på två dagar pga jobbiga dagar för mig. Min gammelmormor mår inte alls bra och har inte lång tid kvar att leva. Jag har haft kontakt med mamma dessa dagar för att hålla mig uppdaterad och för att finnas där för varann. Så ja, jag har inte riktigt velat blogga. hoppas ni förstår de ♥ Idag känner jag mig lite mer pigg så ska försöka träna. Min bror och hans tjej kommer till oss och stannar över helgen så det gör det hela lite bättre med ♥

   


  13 kommentarer  13 kommentarer om “When life comes in the way”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här