Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:03 | July 29, 2017

A BETTER DINNER

UNCATEGORIZED 2

 

LAST NIGHTS DINNER AT SUPPER

 

I just want to start by saying thank you to all of you for your kind words regarding my great grandma. Thank you ♥ She is a strong old lady fighting to stay and I keep in contact with my mom everyday for updates.
Like I said yesterday – one fun thing right  now is that my brother and his girlfriend are staying with us for the weekend and we started off with a yummie dinner at SUPPER Gården last night. Love that place! We had a blast ♥  My brother and Nhi are out and about as we speak so I’m trying to get all the laundry done after all our trips now. It’s like a big mountain of clothes haha.

____________________________________________

Vill först bara börja med att säga tack till er för alla fina ord ni skrivit när det gäller min gammelmormor. Tack ♥ Hon är en stark tant och hon fajtas att hålla sig kvar. Jag har kontakt med mamma flera gånger om dagen för all typ av uppdateringar.
Som jag skrev igår – en rolig sak iallfall är att min bror och hans tjej är uppe i Stockholm över helgen och bor hos oss. Vi började deras vistelse med att käka mysig middag på SUPPER gården igår. Älskar det stället! Vi hade supermys ♥ Min bror och Nhi är ute på stan just nu så jag passar på att fixa med tvätten här hemma. Har en hel del att stå i där med tanke på alla resor vi varit på de senaste. Det är typ ett stort berg av kläder haha.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “A BETTER DINNER”

    • angelicablick on

      Hi there! Yes, do that! It’s only open during summer ( supper gården) but opens up at another place during winter ( supper ) :) looove and thanks!xx

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.