Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:34 | July 31, 2017

WEDDING TIME ♡

angelica och andré

 

ME & MY LOVE AT KENZA & ALEKS WEDDING ♥
ADLINK: DRESS FROM ASOS ( SOLD OUT) SIMILAR HERE

 

Oh, this weekend has just been so filled with love and joy!! My beloved girl Kenza got married to her wonderful Aleks ♥ It was such a beautiful wedding and I’m so happy we got to share it with them and everyone else. Holding on to more pictures for now for the respect of the two love birds so they can have to chance to show them first. LOOOOVE!

___________________________________________________

Åh, den här helgen har varit fylld med så mycket kärlek och lycka!! Min älskade tjeja Kenza gifte sig med sin fina Aleks ♥ Det var ett helt fantastiskt bröllop och jag är så glad att vi fick äran att dela dena dagen med dom och alla andra. Håller mina bilder för mig själv ett tag till för respekt till paret så de får visa och dela med sig först. KÄÄÄÄÄRLEEEK!


16 kommentarer16 kommentarer om “WEDDING TIME ♡”

    Ja, vilket jäkla bröllop det var! Deras kärlek är verkligen one of a kind! Och helt klart det snyggaste bröllop jag filmat. Eller, ja. Varit på över huvud taget, haha!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här