Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:11 | August 4, 2017

  WHEN LIFE HAPPENS

   

  ME, MY GREAT GRANDMA & MOM
  ABOUT 2 WEEKS AGO 

   

  Hi my wonderful babes. As you’ve noticed, my blog has been empty for 2 days straight. I’ve been in such a wierd state of mind these past three days and it’s been hard for me to cope with all the emotions that I’ve been having. I wrote here a few days ago that my grandma wasn’t feeling well. And three days ago, she passed away.
  I’ve been on work in Ibiza for a couple of days and also when I got the news from my mom. This put me in such a wierd place. I was there to do a good job, but was at the same time greafing for the loss of our family. I’ve tried to stay professional and to complete what I came to Ibiza to do but my brain and heart has been somewhere else. Like I said: just a complex and wierd situation for me. My blog and social media has been the last thing on my mind as you might understand. Anyway .. trying to stay strong in a moment when you just want to cry and hug your family is awful. I’ve been going through so many feelings these days acting like everyhting is fine.
  I got home last night and just burst into tears as soon as I closed the door behind me. It was like all my feelings just got out there when I got back to my safe ground. Filippa came over and stayed the night with me and managed to make me laugh a couple of times, just like she always does. I love you, my dear friend. André are on his way home today and he has promised to hug me for hours.

  Reagrding my great grandma – She was very old. She had the best life and wasn’t in any pain. our family stayed by her side until the very end and she knew that she was loved. Knowing that makes me happy in times of sorrow. But even tho she was old and knowing that she is finally reunited with her love has made me so upset and I’m in such greif. We stood very close and she has always been in my life. I just want her to know that she was beautiful in all kind of ways and that I wish her to rest in peace ♥ Grandma Ingrid, I love you now and forever.

  ____________________________________________

  Hej mina fina. Som ni kanske märkt så har det ekat tomt här i två dagar. Jag har befunnit mig i en väldigt konstig och svår tid dessa tre dagar och behövt försöka reda ut mina känslor. Som jag skrev för några dagar sedan så har min gammelmormor inte mått bra den senaste tiden . Och för tre dagar sedan, somnade hon in.
  Jag har varit iväg på jobb på Ibiza i några dagar och dödsbeskedet nådde mig redan efter andra dagen på Ibiza av min mamma. Allt detta satte mig i en väldigt komplex och jobbig situation. Jag var på Ibiza för jobb, men behövde samtidigt sörja och processa allt som precis hade hänt mig och min familj. Jag försökte hålla mig professionell  och avsluta det jag kom till Ibiza för att göra samtidigt som min hjärna och hjärta var någon helt annanstans. Som jag sa: En väldigt jobbig och komplex situation. Min blogg och sociala medier har liksom varit de sista jag tänkt på vilket jag hoppas ni kan förstå. Och ja… att försöka hålla ihop sig själv under dessa omständigheter när allt man bara vill är gråta och hålla om sin familj är hemsk. Jag har gått igenom så många känslor dessa dagar bara.
  Jag kom hem igår och så fort dörren åkte igen så kom tårarna. Det var som att allt jag hållt på dessa dagar äntligen fick komma ut så fort jag var inom min “säkra plats”. Min bästa vän Filippa kom över direkt och sov även över hos mig. Hon fick mig att skratta ett par gånger igår iallafall och det är jag väldigt tacksam för. Älskar dig min vän. André kommer hem ikväll och då har han lovat att hålla om mig i timmar.

  Ang min gammelmormor – Hon var väldigt gammal. Hon hade ett fantastiskt liv och hade inte ont på slutet. Vår familj satt vid hennes sida tills slutet och hon visste om att hon var älskad. Att veta det gör mig glad i dessa stunder av sorg. Men trots allt detta så gör de ont och jag sörjer. Vi står varanda väldigt nära i familjen och likaså hon. Jag vill bara att hon ska veta vilken vacker människa hon var på alla sätt och att jag önskar henne att få vila i frid ♥ Gammelmormor Ingrid, jag älskar dig nu och förevigt.


  23 kommentarer  23 kommentarer om “WHEN LIFE HAPPENS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • May she rest in peace.
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • <3

   Reply
  • Må hon vila i frid! Kram på dig

   Reply
  • Jag beklagar sorgen! Stor kram till dig <3

   Reply
  • Thinking of u an your family. Stay strong girl, she’s gone on to a better place.
   X’s from England. ?

   Reply
  • Styrkekramar till dig! <3
   http://www.nouw.com/emiliamerlandsson

   Reply
  • So sorry to hear about your Grandma Ingrid. May she rest in peace, I am sure she knows she was very much loved by you and your family. Sending lots of love and prayers to you and family during this time. Take care – x

   Reply
  • I have about 4 Aug grandmother died, 14 years ago. And on August 7 is my birthday. Strange feelings.

   Reply
  • Så tråkigt att man inte kan leva förevigt :( Kram på dig <3

   Reply
  • I am so sorry to hear of your going through this. I lost my own grandmother last week. It has been a sad week. I completely understand how confusing it feels. Mine left us having had a wonderful life, she was peaceful and I flew in just in time to see her before she left us.
   The sad thing is though I know she too gets to go back and be with other people she loved, I will miss her so much. I keep crying too. I’m so glad that you have good support around you too. It helps. Sending love.
   Xx Jenelle

   Reply
  • Varma kramar <3

   Reply
  • I am so sorry for your loss, and thank you for sharing that personal part of your life with us. You don’t need to explain why you haven’t been active. I hope that God will comfort you and your family during this hard time. Do know that your great grandma is so proud of all that you have achieved.

   Reply
  • Sänder styrkekramar till dig och din familj <3 alltid lika hemskt att förlora någon nära, oavsett hur det går till. Man får trösta sig med att personen ändå lever vidare genom minnena man skapar tillsammans! Kram ?

   Reply
  • Varma styrkekramar <3 låt sorgen få ta sin tid <3

   Reply
  • Sending condolences and warm embraces from New York. I have no doubt that your Grandma was so incredibly proud of you, a loving family always breeds happiness and longevity. Sending hugs.. xo

   Reply
  • Sending lots of love and support your way <3

   Reply
  • Much love to you and your family. It never really passes but it does get better. My grandad passed many years ago, I have many happy memories of him and us but they make me cry each time I recall them, happy and sad. Remember her fondly, I have no doubt its what she would want for you, you sound like you were very close xx

   Reply
  • Kram till dig❤❤

   Reply
  • Fina underbara Angelica <3 Min sambo förlorade sin morfar den 21 December förra året så jag vet vilken sorg du känner just nu. Har även förlorat många andra personer i mitt liv och sorg är en väldigt speciell känsla. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till sättet man väljer att hantera det på. Jag hoppas att du finner din väg i denna jobbiga situationen som du och din familj befinner er i. Ta stöd av vänner, du verkar ha väldigt många fina vänner i ditt liv och behöver du ta paus från sociala medier så gör det. Vi finns här för dig :) Massa kärlek <3

   Reply
  • Älskar Dig <3

   Reply
  • älskar dig med mamma <3

   Reply
  • Så vakkert innlegg, setter pris på at du forteller det til oss. Kondolerer så mye <3

   Reply
  • I’m so sorry to hear about your loss. I completely understand how you feel as my grandmother recently passed away as well.

   Sending you lots of love!

   Reply