Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:13 | August 6, 2017

  MY SANCTUARY

   

  MY GRANDPA’S COUNTRYSIDE

   

  I’m back again. I just really needed the time to be with myself and my close ones and not think about anything else. I know that all of you understand ♡ I also just want to thank you for all the sweet words here on my blog, in my DM, on instagram and IRL. Thank you! That is also why I haven’t been posting YOUTUBES. I  haven’t really bothered to think of anything else than my family.
  Anyway, I snapped these photos when we visited my grandpa 2 weeks ago. Best place on earth! Stay tuned for more posts today.

  ___________________________________________________

  Jag är tillbaka igen. Jag behövde bara tid att få med mig själv och mina nära och kära och inte tänka på annat. Jag vet att ni alla förstår♡ Jag vill också tacka er alla för era fina ord här på bloggen, i min DM, på insta och IRL. Tack! Det är även pga allt detta som jag inte postat YOUTUBES med. Jag har inte orkat änka på annat än familjen.
  Men men, jag tog lite bilder när vi var på morfars land för ca 2 veckor sedan. Bästa stället på jorden! Stay tuned för mer inlägg idag.


  10 kommentarer  10 kommentarer om “MY SANCTUARY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här