Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:36 | August 9, 2017

  BRUNCH O’ CLOCK

  greasy spoongreasy spoongreasy spoongreasy spoongreasy spoon

   

  BRUNCH AT GREASY SPOON

   

  Days before the wedding we tried to get all the girls from the bachelorette to have a brunch together – that’s easier said than done hahaha! But me, Kenza, Dani and Kickan went to Greasy spoon and ate soooo much food ♡ I hadn’t been to this place before but it was for sure not my last time there. YUM! I ordered the veggie breakfast plate and then we shared some other stuff. The pancakes was a dream!

  ____________________________________________

  Dagar innan bröllopet så försökte vi få ihop alla tjejer som var med på möhippan för en brunch – vilket var enklare sagt än gjort hahaha! Men jag, Kenza, Dani och Kickan blev det och vi körde vääärsta brunchen på Greasy spoon med massa mat ♡ Jag hade inte varit där innan men det var helt klart inte sista gången. MUMS! Jag körde på veggie frukosttallriken och sen delade vi lite med. Pannkakorna var en dröm!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “BRUNCH O’ CLOCK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här