Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:12 | August 9, 2017

  VÄRMLAND

   

  FOLLOWING THE STREAM DOWN KLARAÄLVEN

   

  Okey so like I’ve told you earlier we took the entire July to just go around in Sweden doing all these cozy and typical “summer in sweden” things. THIS WAS ONE OF THEM! We rented a raft ( we were supposed to build it ourselves but Emil screwed up and booked an already built one – which we where happy about afterwards haha ) and went three days straight down this river called Klaraälven. Every night we stopped somewhere in the wild and put our tents up, did a bon fire and cooked food on the kettle. SO COZY! During the days going down the river we just chilled on the raft in the sun, listened to music, drank wine, swam in the lake, play cards and so on. It was magical!

  ______________________________________

  Okej som jag berättade tidigare i somras så tog vi hela Juli till att bara åka runt i Sverige för att göra alla dess “typiska sommar” grejerna här. DETTA VAR EN AV GREJERNA VI GJORDE! Vi hyrde en flotte ( vi skulle egentligen byggt vår flotte själva men Emil råkade boka fel och tog en redan färdigbyggd flotte – vilket vi senare kontstaterade var sjukt mycket bättre haha) och åkte ner för Klaraälven i tre dagar. Varje kväll la vi till vid något skogsparti eller liknande mitt ute i ingenstans och slog upp våra tält, gjorde upp en eld och lagade mat på stormköket eller elden. SÅ MYSIGT! Under dagarna när vi flöt med strömmen på flotten så slappade vi i solen, lyssnade på musik, drack vin, badade i sjön och spelade kort. Magiskt!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “VÄRMLAND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här