Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:30 | August 11, 2017

  WAY OUT WEST – DAY 1

  way out westway out westway out westway out westway out westway out westway out west

   

  WAY OUT WEST DAY 1

   

  I had a blast on the first day at the festival! We got here pretty late tho so I didn’t snap as much photos that I wanted but today is a new day and I’ll snap more today :D Anyway, we got to Gothenburg at 4 pm and then went straight to the hotel to chill a bit and then get ready for the day. I met up with Awa & Michelle and went to the festival area to see Migos and Frank Ocean. Frank Ocean was SO GOOD! Sure it was pretty calm and nothing special happened but his voice is just.. WOW! Now I’m laying in bed after breakfast and I’ll soon get up to get ready for the day. Michelle is coming over to go to New Black’s party then Chimi and last but not least Warner party. Tonight it’s time for the most epic concert: Major Lazer!

  ___________________________________________________

  Jag hade det sjukt kul på första dagen på festivalen! Vi kom ju hit ganska sent så jag tog inte massor bilder igår men idag ska de bli mer :D Men men, vi kom till GBG vid 16.00 och stack direkt till hotellet för att slappa och sen fixa oss för kvällen. Jag mötte upp Awa och Michelle och stack till festivalområdet för att se Migos och Frank Ocean. Frank var SÅ BRA! Visst, det var ganska lungt tempo på konserten och inget speciellt egentligen men hans röst var bara.. WOW! Nu ligger jag i sängen och slappar efter att ha käkat frulle. Jag ska snart hoppa upp och fixa mig för dagens fester. Vi ska först till New Blacks fest följt av Chimi och Warner festen. Ikväll ska vi på bästa konserten: Major Lazer!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “WAY OUT WEST – DAY 1”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här