Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:43 | August 14, 2017

  LEMON

  RevolverevolverevolverevolverevolveRevolve

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM REVOLVE, HERE_BAG FROM ZARA, SIMILAR HERE_
  _SUNGLASSES VINTAGE, SIMILAR HERE_HEELS FROM ZARA, SIMILAR HERE_

   

  After a weekend of party and festival I’m in Mallorca for a couple of days with André and his mom and dad! couldn’t be happier :) We took an early flight this morning and we just got to our apartment that we’ve rented. We are staying here for a couple of days just to explore Mallorca, eat good food and hang at the beaches. My camera is with me like usual and i’m so ready!!

  This is a look I wore the other day when me and Filippa ate ice-cream in the sun and just strolled around södermalm. Ordered this dress among some others a while ago and I’m seriously obsessed with it! Do you like it?

  ______________________________________________

  Efter en helg med fest och festival så är jag nu i Mallorca för ett par dagar med André och hans föräldrar! Kunde inte varit mer glad för de :) vi flög hit supertidigt imorse och nu har vi precis kommit fram till vår lägenhet som vi hyrt. Vi ska vara här ett par dagar för att utforska Mallorca, äta god mat och hänga massa på alla fina stränder. Jag har min kamera med mig i högsta hugg så jag är redo!!

  Här är iaf en look som jag bar för några dagar sedan när jag och Filippa strosade runt på söder och käkade glass. Beställde den här klänningen för ett tag sen och har send ess varit besatt i den! Gillar ni den?

   


  26 kommentarer  26 kommentarer om “LEMON”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här