Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:28 | August 15, 2017

  YELLOW STRIPES

  monkiyslyslysl

   

  CREDIT&ADLINKS:_TSHIRT FROM MONKI_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_
  _JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_JACKET FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM YSL, HERE_SANDALS FROM ASOS, HERE_

   

  When I saw that my best friend Filippa had bought this amazing t-shirt I just HAD to buy it as well. It’s the perfect t-shirt! Combined it with all denim and my new baby ( my YSL bag!!). Anyway, now I’m sitting here in the apartment sweating my ass off. Seriously. It’s so humid haha! All of us had to take a cold shower when we got back home from our day trip. The train was SO COZY! And yeah, you could pick lemons from the window if you were lucky and fast haha but we saw a lot of cute lemon trees all the way on the trip. It sure was a blast! It’s time for me to hit the bed but stay tuned for more posts coming up tomorrow. LOVE!

  _______________________________________

  När jag såg att min bästa vän Filippa köpt den här tishan så var jag bara TVUNGEN att köpa den med. De är den mest perfekta tishan! Kombinerade den med denim och min nya bebis ( min YSL!!). Men men, nu sitter jag i lägenheten och svettas bort till en pöl. På riktigt. Det är så kvavt haha! Vi var tvugna att ta en dusch när vi kom hem från vårt äventyr idag. Tåget var förresten SUPERMYSIGT! Och ja, man kan plocka citroner från tåget om man har tur och är lite snabb haha men vi såg en hel drös med citronträd på vägen. Det var verkligen skitkul! Det är iaf dags för mig att gå och lägga mig men stay tuned för mer posts imorgon. KÄRLEK!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “YELLOW STRIPES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här