Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:20 | August 16, 2017

  ENDLESS ROSE

  REVOLVEREVOLVEREVOLVEREVOLVE

   

  CREDIT&ADLINKS:_ROMPER FROM ENDLESS ROSE/REVOLVE, HERE_BACKPACK FROM ZARA_
  _SANDALS FROM ASOS, HERESUNGLASSES FROM CHIMI_

   

  I guess you all can tell and see how extremly SWEATY I was here. O-M-G. Hahaha, I have seriously never felt so nasty but I really wantedt to shoot this cute new romper of mine and this curch was also amazing :) Regardless – I LOVE THIS ROMPER! Have you noticed that I’ve got a thing for yellow? haha.
  Today we’ve rented a car to go around the island and I’m SO looking forward to this!! I love doing roadtrips wherever I am and I think we’ll explore beautiful places today. Talk to you later!

  _____________________________________________

  Jag tänker mig att ni alla kan se hur extremt SVETTIG jag är på dessa bilder. O-M-G. Hahahah. Jag har nog aldrig känt mig så vidirg men jag ville verkligen fota denna söta romper och dessutom var kyrkan superfin med :) Men oavsett så – JAG ÄLSKAR DEN HÄR ROMPERN! Har ni märkt att jag gillar gult på sistone haha?
  Idag har vi iallafall hyrt bil för att åka runt ön och jag ser SÅ fram emot detta!! Älskar att åka på roadtrips när man är utomlands. Jag tror vi kommer få se massa fint idag. Vi hörs sen!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “ENDLESS ROSE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här