Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:02 | August 19, 2017

  ROADTRIP

   

  ROADTRIP IN MALLORCA

   

  One day we rented a car and went around Mallorca. We had a wonderful day! I love to do roadtrips when I’m abroad :) I get too restless to just stay at a beach chilling ever day. Today I woke up by oversleeping haha. So I had to seriously jump out of bed and run to the subway haha!

  ___________________________________

  En dag hyrde vi bil och åkte runt Mallorca. Vi hade en magisk dag! Jag älskar att göra roadtrips när jag reser :) jag blir alldeles för rastlös av att bara ligga på stranden och slappa varje dag. Idag vaknade jag av att jag försovit mig haaha. Var tvungen att hoppa upp ur sängen och springa till tuben haha!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “ROADTRIP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här