Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:43 | August 20, 2017

  MALLORCA SUN

  dulceidadulceidadulceidadulceida
  CREDIT & ADLINKS:_HAT FROM LACK OF COLOR, HERE_DRESS FROM DULCEIDASHOP, HERE_
  _BAG FROM ZARA (OLD), SIMILAR HERE_RINGS FROM DIFFERENT BRANDS, SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM ZATA ( OLD), SIMILAR HERE_

   

  Suuuunday! And it sure is – the SUN is here! I got up a bit later today since I had trouble sleeping last night. After drinking some coffee and getting my vlog ready I went and met up with Michelle for a stroll at Hornstull to check out their sunday fleemarket they have every sunday :) so cozy! We took a walk around the water and talked about everyhting and nothing. I just got back home to finish off some work and cuddle a bit with André. Meeting up with Jannie in a while and tonight we are having a girls dinner ♥

  ___________________________________

  Söööööndag (SUNday!)! Och det är det verkligen – SOLEN lyser! Jag gick upp lite senare än vanligt idag eftersom jag sovit som en kratta och somnade inte förens supersent. Efter att jag äntligen tagit mig upp och druckit min kaffe och fixat det sista med vloggen så stack jag ut och mötte upp Michelle. Vi straskade runt i Hornstull och kollade in deras söndagsmarknad som dom alltid har på söndagar :) så mysigt! Vi tog en promenad runt vattnet och pratade om allt och inget. Kom nyss hem för att göra klart lite jobb och pussa på André. Ska möta upp Jannie nu för häng och middag ikväll ♥

   


  19 kommentarer  19 kommentarer om “MALLORCA SUN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här