Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:54 | August 21, 2017

  SILVER LINING

  missguidedmissguidedmissguidedmissguidedmissguidedmissguided

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM MISSGUIDED, HERE_SHOES FROM NELLY, HERE_
  _BAG FROM YSL, HERE_

   

  This dress is a DREAM! I love, love, looove it. Just got back from all meetings and errands in town and now I’m watching PLL hahahah. I started watching it and I laughed so hard the first episode since it’s so teeny and kind of ridiculous .. BUT then I got stuck haha. So now i can’t stop watching it!! Have any of you seen it? Well speaking of series : I’m longing for Big Little Lies season 2 and The Handmaids Tale season 2 to come out!! GAH!

  ___________________________________

  Den här klänningen är en DRÖM! Älskar, älskar, älskar den. Jag kom precis tillbaka från alla möten och ärenden i stan och nu sitter jag och kollar på PLL hahahah. Jag började kolla på det och skrattade typ första avsnittet för att de är så himla tonårigt och ganska töntigt.. MEN sen fastnade jag haha. Så nu kan jag inte sluta kolla!! Har ni sett det? På tal om serier: Jag längtar så sjukt mycket för Big Little Lies säsong 2 och The Handmaids Tale säsong 2 att komma ut!! GAH!!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “SILVER LINING”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här