Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:44 | August 27, 2017

PINK KNIT

nelly.comnellynellynellynelly

 

CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM NELLY, HERE_BOOTS FROM ZARA, SIMILAR HERE_
_BACKPACK FROM DECADENT, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM JEEPERS, HERE_
_FLUFFY BALL FROM REBECCA MINKOFF_

 

Spent the entire day at home with André just cuddling, eating food and watching Family Guy :) A perfect, relaxing sunday. I’m leaving for Mykonos tomorrow with Alexandra so I need to pack as well. Might go out and grab something to eat somewhere close by in a while. What are you doing this sunday?

_________________________________

Har spenderat hela dagen hemma med André och bara myst, ätit mat och kollat på Family Guy :) En perfekt, slappar-söndag. Jag åker ju till Mykonos imorgon med Alexandra så jag ska se till att packa det sista där med. Vi kanske drar ut och käkar nått i närheten om en stund med. Vad har ni gjort denna söndag?


27 kommentarer27 kommentarer om “PINK KNIT”

    Åh vart är ditt halsband ifrån? Letat efter ett sådant nämligen:)

    Elin

    Reply

    Dinnnnnaa skor!!! ÄLSKAR!! Såg att du nu har liknande från Alexander wang! går inte att klicka på länken “Similar here” på skorna på detta inlägg… Måste veta vart man kan köpa sånna liknande boots! Fortsätt som du gör!<3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här