Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:38 | August 31, 2017

GOLDEN FIELDS

faithfull the brandfaithfull the brand

 

DRESS FROM FAITHFULL THE BRAND

 

I’m so, so sorry for my abscence here these past three days but hey.. it sure has been a hell of a ride since we got to Mykonos. Some of you might have seen the chaos on my IG story but yeah – to make a long story short: Our luggage didn’t make it from Istanbul and no one of the airlines wanted to take the blame for it so I had to FLY BACK to Istanbul the day after we arrived in Mykonos to pick up our luggage (!!) .. so yeah, I’ve been exhausted after flying around so much. But now I’m back! Like I said: I’m in Mykonos with Aexandra making maaaagic! Stay tuuuned.

_______________________________________

Jag är så, så ledsen för min frånvaro här de senaste tre dagarna men ja.. det har allt varit ett par långa och krokiga dagar sen vi kom till Mykonos. Vissa av er vet kanske redan efter det dom sett på min IG story men ja – för att göra en lång historia kort: Vårt baggage kom inte med vårt sista flight från Istanbul och inget av flygbolagen ville ta på sig skulden så jag var tvungen att FLYGA TILLBAKA till Istanbul dagen efter vi kom fram till Mykonos för att hämta upp vårt baggage(!!).. så ja, jag har varit helt utmattad efter att flygit runt som en tok. Men nu är jag tillbaka! Som jag sa: Jag och Alexandra är i Mykonos och skapar magiiiii! Håll er uppdateradeeee.


19 kommentarer19 kommentarer om “GOLDEN FIELDS”

  Wow så fina bilder!! Fan vad drygt med bagaget.. Hoppas ni får det underbart!

  Reply

  Sååå jobbigt med bagaget. Nu får du ta och njuta till fullo av Mykonos – det är du värd! Underbara bilder också. Jag har en likadan hatt och jag vill typ bära den varje dag, haha. Bästa! Kram. xxxx

  Reply

  ja alltså.. förjävla jobbigt!! Ja vi hade det bra – men massa jobb :) men roligt!! tack finis <3 kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här