Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:58 | September 3, 2017

  MYKONOS, YOU HAD ME AT HELLO.

   

  SNAPS FROM MYKONOS

   

  Gah! I have so much photos to go through from Mykonos. So here are a few!!
  I got back to Sweden yesterday and I just started to unpack my stuff, started packing down more from our apartment before having a glas of wine with Zoe. I’m just about to get my workout clothes on and then meet up with Agnes for a workout at fightbox :)
  then I need to go back home and continue  putting my stuff in boxes! Can’t believe that we are moving into our new apartment in less than 2 weeks!! GAAAAH!

  __________________________________

  Gah! Jag har så mycket bilder att gå igenom från Mykonos. Så här är några!!
  Jag kom tillbaka till sverige igår och då packade jag upp min väska och började genast packa ner saker från vår lya innan jag tog ett glas vin med Zoe. Jag ska alldeles straxt klä på mig träningskläderna och bege mig mot Fightbox för att träna :)
  Sen är det raka vägen hem igen för att fortsätta packa ner lägenheten! Fattar inte att vi flyttar in i vår nya lya om mindre än 2 veckor!!GAAH!!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “MYKONOS, YOU HAD ME AT HELLO.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här