Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:09 | September 3, 2017

  LADY IN RED

  YSLYSLYSLYSLYSLYSL

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM MISSGUIDED, HERE_BAG FROM YSL, HERE_
  _BOOTS FROM ALEXANDER WANG_

   

  Lady in red! Love this cute little dress :) Very comfy as well. Just got back after a sweaty workout with Agnes and André at Fightbox. Took a loooong shower and now I need to start packing my shit up. Hahaha you guys can’t even understand how much shit we have in our basement haha. It’s probably going to take some hours for me to get done.. well, wish me luck!! Toby are swinging by later to have dinner with us as well. We are going to do cauliflower pizza tonight – yey!! I have never tried it but I’ve always wanted to since a lot of people says it’s awesome. Have you tried it?
  PS. NEW VLOG COMING TODAY!!

  _____________________________

  Lady in red! Älskar den här söta klänningen :) Väldigt bekväm med. Kom precis tillbaka från ett svettigt pass på Fightbox med Agnes och André. Tog en låååång dusch efter de och nu ska jag börja packa ihop all skit hemma. Hahahah ni ska bara se hur mycket grejer vi ahr.. knas. Det kommer garanterat ta flera timmar att bli klar med vårt förråd… aja, önska mig lycka till!! Toby ska komma förbi på middag hemma hos oss ikväll med. Vi ska göra blomkålspizza ikväll – yey! Jag har inte testat det innan man har alltd velat göra det eftersom alla säger att det är väldigt gott. Har ni testat det?
  PS. NY VLOGG KOMMER UT IDAG!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “LADY IN RED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här