Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:02 | September 4, 2017

DAZE

TRAVEL

 

BEAUTIFUL MYKONOS

 

Well, here I am. In bed. With the stomach flue. Been throwing up all day … I have fever and it sure was a long time ago I was THIS ill. I’m supposed to leave to NYC tomorrow but we’ll see about that. otherwise I’ll fly down in 1-2 days instead. Just wanted to say hi and let you guys know <3 Need to lay down and fall asleep again. Please keep your fingers crossed for me that I’ll get better asap. LOVE

___________________________________________

Ja, här är jag. I sängen. Med maginfluensan. Har spytt hela dagen.. jag har feber med och det var längesen jag var såhär sjuk. Jag ska egentligen åka till NYC imorgon men vi får se. Annars flyger jag ner om 1-2 dagar istället. Ville bara kika in och säga hej och berätta <3 Måste lägga mig ner igen och sova lite till. Håll tummarna för mig att jag blir frisk asap. KÄRLEK

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “DAZE”

 1. Jonna on

  För att inte smitta är det 48h sedan sista symptomet och därefter okej att träffa andra människor igen. Tråkigt för alla på planet ifall några av dem också skulle få magsjuka för att du inte visste om den regeln tänkte jag bara.
  Hoppas du kryar på dig snabbt och kan flyga snart!

  Reply
  • angelicablick on

   Jag stannade hemma nu och får åka senare imorgon eller torsdag :) har inte spytt under hela sen-kvällen och natten och mår bättre idag! tack <3 kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.