Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:02 | September 4, 2017

  DAZE

   

  BEAUTIFUL MYKONOS

   

  Well, here I am. In bed. With the stomach flue. Been throwing up all day … I have fever and it sure was a long time ago I was THIS ill. I’m supposed to leave to NYC tomorrow but we’ll see about that. otherwise I’ll fly down in 1-2 days instead. Just wanted to say hi and let you guys know <3 Need to lay down and fall asleep again. Please keep your fingers crossed for me that I’ll get better asap. LOVE

  ___________________________________________

  Ja, här är jag. I sängen. Med maginfluensan. Har spytt hela dagen.. jag har feber med och det var längesen jag var såhär sjuk. Jag ska egentligen åka till NYC imorgon men vi får se. Annars flyger jag ner om 1-2 dagar istället. Ville bara kika in och säga hej och berätta <3 Måste lägga mig ner igen och sova lite till. Håll tummarna för mig att jag blir frisk asap. KÄRLEK


  10 kommentarer  10 kommentarer om “DAZE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här