Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:38 | September 5, 2017

  GREEK SALLAD

   

  A BETTER LUNCH IN MYKONOS

   

  When in Greece – EAT GREEK SALLAD! Yummie! Their tomatoes and onion is sooo much better than anywhere else. We stopped by a cozy place called “Caesar’s” and had lunch one day. Super cute place with awesome food! I would love to go back to Mykonos again next year :) Have any of you been there? It’s lovely!

  ___________________________________________

  När man är i Grekland – ÄT GREKISK SALLAD! Mums! Deras tomater och lök är sååå mycket godare där än någon annan stans. Vi stannade för lunch på ett ställe som heter “Caesar’s” en dag. Supermysigt ställe med sjukt god mat! Jag vill gärna åka tillbaka till Mykonos nästa år :) Har någon av er varit där? Det är så härligt!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “GREEK SALLAD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här