Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:18 | September 5, 2017

  LEMONS & SOME LOVE

  for love & lemonsfor love & lemonsfor love & lemonsfor love & lemonsfor love & lemonsfor love & lemons

   

  CREDIT&ADLINKS:_TOP HERE AND SKIRT HERE, FROM LOVE & LEMONS_BAG FROM LINDEX_
  _HEELS FROM NELLY, HERE_JACKET FROM & OTHER STORIES, HERE_

   

  Woke up feeling better today! I stopped throwing up around 8.00 pm last night and have kept all the (small) food and coca cola I have been able to get down. Thank god for that!! Unfortunately I couldn’t go on my flight to NYC today but I’ll look for new flights asap. I’m still in bed and i’ll stay here for the rest of the day as well. Thanks for all the “get better” wishes from you guys♡ You are the best for sure! Anyway, here comes a look I wore in Mykonos. I love this cute little set from For Love & Lemons. I love all their stuff tho!

  ________________________________________

  Vaknade upp imorse och kände mig bättre! Jag slutade spy runt 20.00 igårkväll så sen dess har jag fått behålla det lilla jag stoppat i mig i mat och coca cola väg. TACK!! Tyvärr kunde jag inte följa med på flyget till NYC men jag ska boka nya asap. Jag är fortfarande kvar i sängen och ska stanna där hela dagen. Tack för alla “krya på dig” hälsningar från er ♡ Ni är bäst! Men men, här kommer iallafall en look från Mykonos. Älskar det här gulliga setet från For love & lemons. Älskar deras grejer!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “LEMONS & SOME LOVE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här