Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:20 | September 7, 2017

  Good morning New York

   

  OUR MORNING AT WYTHE HOTEL

   

  Omg, it was such a wierd flight and taxi ride to finally get here hahaha. I will tell you all about it later haha! Now we need to get going to start our day here :) It’s early in the morning so haha. I think we actually made our jetlag disappear the first day ( maybe I’ll eat my words later on haha ) but we stayed up until 11 pm and woke up at 07 am which is fine for me. Anyway, speak to you soon! xx

  __________________________________________

  Omg, vilken resa hit både med flyg och taxi hahaha. Jag ska berätta allt om de sen haha! Nu måste vi se till att göra oss redo för dagen här :) Det är morgon här som ni kanske vet haha. Jag tror faktist vår jetlag försvann direkt här ( jag kanske får äta upp mina ord sen haha) men vi stannade uppe till 23.00 typ och vaknade ändå vid 07 så de är ju bra. Men men, hörs sen! xx


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Good morning New York”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här