Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:59 | September 8, 2017

  Back at my fav lunch spot!

   

  THE BUTCHER’S DAUGHTER

   

  I always go here when I’m in NYC. It’s one of my favorite lunch spots for sure! I’ve shown this place to you many times before. They serve veggie/vegan food that are so yummie and as you can see the decor is amazing as well. Okey, so let’s talk about the flight and cab incidents haha. We flew from Sweden early morning with a direct flight to NYC just to be sure to have a lot of time before the BIKBOK event taking place around 6pm. I specifically picked this early flight just to have time for that even tho it was a bit more expensive than the later flight. Anyway! We get on the flight and everyhting is going smooth. 40-30 minutes before we are supposed to land they call out ” We need to get more fuel so we have flown to Montreal Canada instead before we continue to NYC!” ….wtf …?….. SO! We got to Montreal at the time we should be landing in NYC and then had to stand there for 1 hour before taking off again. It also took us one more hour to fly back to NYC. So we were already delayed with 2 hours. When we get of the plane we got our bags and went straight to a cab feeling a little bit stressed cause we knew we would only have like 1 hour at the hotel before we had to go to the event. We jump in the cab, I show the driver the hotel we are staying at ( NOTE: He took my phone where the entire adress was showing, I pointed at it and he repeated the adress and I said yes – just to be clear that you know he saw it ). WELL! We drive over to Brooklyn where we are supposed to stay at Wythe Hotel and after 45 minutes of driving I started feeling a bit worried cause the surroundings didn’t feel .. like that area. So the cab pulls up to this MILITARY EMBASSY where a guard comes up and asks us what we are doing there and if we are militaries. I promise you guys, I looked like a questionmark hahaha. I said no and I showed him the adress we were going to. The officer says ” Oh! no, that’s at the other side of Brooklyn!” ……………. I didn’t know if I wanted to laugh or cry haha. The driver had driven us 40 minutes in THE WRONG DIRECTION. It all ended up with us having 15-20 minutes to shower, get our makeup on, brush our hair and get dressed. Great, just great. We made it but damn I felt nasty. Hahah, so that’s the story folks. The story of my life haha!

  _______________________________________

  Jag går alltid till detta ställe när jag är i nyc. favvoställe helt klart! Jag har visat er detta ställe flera gånger innan.Dom serverar vegeteraisk/vegansk mat som är helt ljuvlig och som ni kan se så är inredningen så himla fin. Okej, så låt oss prata om vårt flyg och taxiresa hit nu. Vi flög från Sverige tidigt på morgonen med ett direktflyg. Jag hade valt detta flyg just för att vi skulle ha god tid på oss i NYC innan vi skulle vara på BIKBOK eventet. Det gick ett flyg senare den dagen som var billigare men nä, jag ville verkligen vara i tid och ha god tid på oss innan att packa upp och slappa.MEN MEN! Vi sitter på flyget och allt går fint när dom helt plötsligt – ca 40-30 minuter innan landning – ropar ut att ” vi måste tyvärr tanka innan vi fortsätter till NYC så vi ska bara stanna till i Montreal Kanada och göra det!” ….. wtf?….. SÅ! Vi landar i Montreal tiden vi egentligen skulle landa i NYC och får stå där i 1 timma innan vi lyfter igen. Väl därifrån till NYC tar det yttligare en timma. så detta gjorde att vi förlorade 2 timmar. När vi landar så tar vi våra väskor och beger oss snabbt till en taxi eftersom vi kände redan nu att det var lite bråttom. Vi skulle bara få ca 1 timma på oss på hotellet innan vi var tvungna att åka på eventet. Vi hoppar in i bilen, jag visar chauffören min telefon där adressen samt namnet på hotellet är. Han tar min telefon, kollar vad de står, upprepar dessutom adressen och vi säger JA. Efter ca 45 minuter i bilen så känner jag att det känns fel och att området inte alls stämmer överens med dit vi ska. Straxt efter åker vi upp mot en MILITÄRBAS och möts av en militär som stoppar oss och frågar vad vi gör där och om vi är militär. Jag lover er, jag var som ett helt frågetecken hela jag! Jag säger att vi absolut inte är det och visar militären vart vi ska varpå han svarar ” åh! Nej, det där ligger på andra sidan Brooklyn!”………………….. visste typ inte om jag skulle skratta eller gråta. Vår taxi hade alltså kört oss 40 MIN I FEL RIKTNING. Allting slutade med att vi fick 15-20 minuter på oss att duscha, sminka oss, bortsa håret och klä på oss. Vi hann, men har nog aldrig känt mig så skabbig haha. Så det är historien. Historien om mitt liv hahaah!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Back at my fav lunch spot!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här