Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:40 | September 9, 2017

  You know which time it is? PIZZA TIME!

   

  PIZZA WITH SANDRA ♡

   

  Met up with this cutie yesterday for some drinks and pizza at Pizza Beach! Always wanted to try their pizzas since they look insane. And yep – they were sooo good! We ate a Margaritha and a truffle one. YUM! Well our schedual today is pretty open. We are meeting up with Julian, Rami and Lisa soon and then we are just going to stroll around in NYC. My first show is tomorrow and after that I have 3 more this week. Unfortunately I have some shows that I was invited to when I’m on my way home but I need to go home and continue packing our home :) Can’t wait to move in to our new apartment!!

  ______________________________________________

  Mötte upp den här baben för lite drinkar och pizza igår på Pizza Beach! Har alltid velat testa deras pizzor eftersom dom ser magiska ut. Och JA – sååå gott! Vi åt en margaritha och en med tryffel. MUMS! Idag är vårt schema ganska öppet. Vi ska möta upp Julian, Rami och Lisa snart och sen ska vi bara gå runt i NYC. Min första visning är imorgon och eftr det har jag 3 stycken till denna vecka. Tyvärr så missar jag en del visningar som jag fått eftersom jag måste åka hem och styra med flytten. Men jag längtar sååå tills vi får flytta in i nya lyan :) !!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “You know which time it is? PIZZA TIME!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här