Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:39 | September 9, 2017

  YELLOW

  bikbokbikbokbikbokbikbokbikbokbikbok

   

  CREDIT&ADLINKS:_TROUSERS FROM BIKBOK_TOP FROM TRELIKA_
  _JACKET FROM NAKD, HERE_HEELS FROM ASOS, HERE_SUNGLASSES FROM CHIMI_

   

  Black and yellow = YAAAAS! Love it!! This is a look a wore on the first day in NYC :) Love this together! Anyway, I know you guys have been seeing that I haven’t been updating as much lately and that’s just beacuse we are in the final of moving and we’ve had sooooo much to do regarding that. It’s not just to pack your stuff and move , there is way more to do. And yes – a lot of work and other stuff also :) as soon as we move ( 16th of september ) I’m back on track again like normal. Hang in there!! stay tuned for more NYC pics!

  ________________________________________

  Svart och gult = YAAAAS! Älskart!! Bar detta första dagen i NYC :) Älskar kombon! men men, jag vet att ni märkt att jag inte uppdaterat så mycket senaste tiden men allt med flytten och det har tagit all tid. Vi är i slutskedet av att lämna vår gamla lya och flytta in i den nya och vi har haft sååååå mycket med de. Det är inte bara att packa ihop allt och flytta utan de är annat med – och sen har det varit en del annat jobb med :) Så fort vi flyttat ( 16:e september ) så är jag tillbaka som vanligt. Hang in there!! Snart kommer lite mer NYC bilder upp!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “YELLOW”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här