Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:39 | September 9, 2017

YELLOW

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
bikbokbikbokbikbokbikbokbikbokbikbok

 

CREDIT&ADLINKS:_TROUSERS FROM BIKBOK_TOP FROM TRELIKA_
_JACKET FROM NAKD, HERE_HEELS FROM ASOS, HERE_SUNGLASSES FROM CHIMI_

 

Black and yellow = YAAAAS! Love it!! This is a look a wore on the first day in NYC :) Love this together! Anyway, I know you guys have been seeing that I haven’t been updating as much lately and that’s just beacuse we are in the final of moving and we’ve had sooooo much to do regarding that. It’s not just to pack your stuff and move , there is way more to do. And yes – a lot of work and other stuff also :) as soon as we move ( 16th of september ) I’m back on track again like normal. Hang in there!! stay tuned for more NYC pics!

________________________________________

Svart och gult = YAAAAS! Älskart!! Bar detta första dagen i NYC :) Älskar kombon! men men, jag vet att ni märkt att jag inte uppdaterat så mycket senaste tiden men allt med flytten och det har tagit all tid. Vi är i slutskedet av att lämna vår gamla lya och flytta in i den nya och vi har haft sååååå mycket med de. Det är inte bara att packa ihop allt och flytta utan de är annat med – och sen har det varit en del annat jobb med :) Så fort vi flyttat ( 16:e september ) så är jag tillbaka som vanligt. Hang in there!! Snart kommer lite mer NYC bilder upp!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “YELLOW”

    • angelicablick on

      Åh tack finis!! De med ögat är köpt i Mykonos och likaså det med små stjärnor på – de långa är från dream big av josefin :) kraam

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.