Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:39 | September 10, 2017

MY IBIZA VLOG!

youtube

 

NEW VLOG FROM IBIZA OUT NOW ♡

 

I went to Ibiza with these amazing girls and Universal music and had a blast :) I hope you’ll like the vlog!!
DON’T FORGT TO SUBSCRIBE – HERE!

___________________________________________

Jag stack till Ibiza med dessa magiska tjejer och Universal Music och hade skitkul :) Hoppas ni gillar vloggen!!
GLÖM INTE ATT PRENUMERERA – HÄR!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “MY IBIZA VLOG!”

 1. P on

  Hej. Dom här resorna ni gör, alltså ni bloggare, vad är det för resor egentligen? Varför är ni där och vad i den resan är själva jobbet? Vilka är männen på båten? Är influencer ett annat ord för eskort (menar absolut inte att jag tror ni har sex med snubbar för pengar!) Där ni hänger med folk för ni är snygga och på så sätt får betalt? Jag ör helt oinsatt i vad i den där världen så skulle vara intressant att veta!

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! Alla jobbresor skiljer ju sig jättemycket. Många och de flesta resor jag gör betalar jag helt själv för eftersom de är det jag lägger mestadels av mina pengar på. Just här var vi tre tjejer ( den fjärde arbetar på Universal music) på Ibiza tillsammans med Universal music för att promota deras artister som dom vill ska få extra uppmärksamhet ( lägga ut deras nya låtar på våra sociala medier och även hypea att deras artister spelade just i Ibiza vid detta tillfället ) – så nej, ingen av oss är eskorter. Dagsutflykterna är sånt vi gör för att de är kul och de har inget med att vi ska vara deras “umgänge”. De flesta killarna på båten är grabbarna som jobbar på Universal Music. Vi var enbart där för att promota artisterna :) kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.