Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:39 | September 11, 2017

What I want!

SHOPPING

-IN COLLAB WITH NELLY-
( POST CONTAIN ADLINKS )

1.HERE / 2.HERE / 3.HERE / 4.HERE

 

5.HERE / 6.HERE / 7.HERE / 8.HERE 

 

9.HERE / 10.HERE / 11.HERE / 12.HERE

 

13.HERE / 14.HERE / 15.HERE / 16.HERE 

 

Autumn is around the corner and all the stores are getting some really dope mew stuff – like Nelly! I’ve picked out my favorites from there atm and I kind of want it all!  That purple/pink faux fur is AH-MAZING!! I need that in my life. YES!

______________________________________________

Hösten är runt hörnet och alla butiker får in så mycket nytt och snyggt nu – Som Nelly bl.a! Jag har valt ut mina favoriter från där och jag vill helt seriöst ha allt! Den där lila/rosa fejkpälsen är ju bara helt MA-GISK!! Måste ha den asap. YES!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “What I want!”

 1. Julia on

  Heej fina du! Älskar din blogg och följer dig dagligen på alla sociala medier. Skulle du vilja göra en sminkvideo där du visar vad du använder för ansiktsprodukter samt dina sminkprodukter?? Men framförallt, vad är det för märke på din “orangeaktiga” skugga som du ser ut att använda rätt ofta. ÄLSKAR den!!!! Tack för en jättefin blogg samt dina youtube-videos!! <3

  Reply
  • angelicablick on

   Hej där!! Åh vad gullig du är – glad jag blir! Tack!! Åh ja, jag ahr gjort en innan men ska göra en uppdaterad nu :D håll utkik!! Tack fina <3<3!!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.