Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:20 | September 11, 2017

  Streets of NYC

  river islandriver islandriver islandriver islandriver island

   

  CREDIT&ADLINKS:_SKIRT FROM RIVER ISLAND, HERE_TOP FROM BIKBOK, HERE_
  _SHOES FROM TOPSHOP,SIMILAR HERE_BAG FROM YSL_HAT FROM LACK OF COLOR_

   

  A look in the streets of Neeeew Yoooork! I got to say that these shoes are so comfy even tho they have heels. Need to wear them more!
  So yesterday I had my first show and WOW – Denebi had some really awesome pieces. Wanted it all! Anyway, Silja are going home today so we are just going to create the last content for this trip before she fly back home. I’m going back on the 12th tho so I have one more day for some shows and to hang out with my friends here :) We were supposed to go out last night but I was so tired and had no energy so me and Silja stayed home.

  ___________________________________

  En look från gatorna i Neeeew Yooork! Måste säga att jag älskar dessa skor för dom är så himla sköna fast det är klack på. Måste använda dom mer! Så igår var jag på första visningen och WOW – Denebi hade sjukt fina kläder. Ville seriöst ha allt! Men men, Silja åker hem idag så vi ska bara hänga och se till att fixa det sista materialet från resan innan hon flyger hem. Jag åker ju tillbaka den 12:e så jag har en till dag att se fler visningar och hänga med vänner här :) Vi skulle ha gått ut igår men vi var alldeles för trötta så vi stannade hemma.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Streets of NYC”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här