Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:16 | September 12, 2017

  TOUCH OF YELLOW

  Chanelchanelchanelgucci

   

  CREDIT&ADLINKS:_TSHIRT FROM GUCCI_SKIRT FROM RIVER ISLAND, HERE_
  _BAG FROM CHANEL_BOOTS FROM TOPSHOP, HERE_HAT FROM LACK OF COLOR_

   

  Last day in NYC! Or not even a whole day – but a couple of hours! I’m soon heading out to the airport to go home to my love and MOVE IN TO OUR NEW APARTMENT!! GAH! Can’t believe it’s really happening now. WIHU! I’m actually happy to go back to some routines ( such as my daily workouts for example ) and get our new apartment in order. LOVE!

  _____________________________________

  Sista dagen i NYC! Eller ja inte ens en hel dag –  utan några timmar! Jag ska alldeles straxt bege mig mot  flygplatsen för att dra hem till min kärlek och FLYTTA IN I NYA LYAN!! GAH! Kan inte fatta att det händer nu. WIHU! Jag är faktist glad att komma hem till rutiner igen ( som min dagliga träning tex ) och att få iordning vår lägenhet. KÄRLEK!


  22 kommentarer



  22 kommentarer om “TOUCH OF YELLOW”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här