Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:50 | September 17, 2017

  Palma De Mallorca vlog!

   

  NEW VLOG OUT!!
  CUT&EDITED BY KENTSDOTTIR.SE

   

  Yey! New vlog out! :) We’ve been moving  for two days now so all my focus has been there – wow!!It takes such a long time to get everyhting up hahaha. BUT! As soon as we are a bit done here at home I’ll do a new “Apartment Tour” on yotube :D!

  ___________________________________

  Yey! Ny vlogg ute! :) Vi har hållt på att flytta i två dagar så mitt fokus har legat där till hundra – wow!! Det tar så mycket längre tid än vad man tror att få upp alla lådor hahaha. MEN! Så fort vi är klara här så ska jag spela in en ny “apartmen tour” på youtube till er :D!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Palma De Mallorca vlog!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här