Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:36 | September 21, 2017

  THROWBACK TO TROLLTUNGA

  TROLLTUNGATROLLTUNGATROLLTUNGATROLLTUNGATROLLTUNGATROLLTUNGATROLLTUNGATROLLTUNGA

   

  THROWBACK TO OUR HIKE UP TO TROLLTUNGA
  IN JUNE ♥

   

  I just realized that I still haven’t showed you the pictures from Trolltunga!! Shame on me :( So here comes a few! I still have some left so I thought I divide them up in to two posts. This journey was insane and SO hard but oh so beautiful. Just wow! Have you seen my vlog from this? If not, press HERE. I’m just about to head into town for our dinner :) Talk to you before I crash into bed! LOVE

  ____________________________________________

  Jag insåg förut att jag inte visat er bilderna från Trolltunga!! Skäms på mig :( Så här kommer några! Jag har några till så jag tänkte att jag delar upp dom i två delar. Den här vandringen/resan var SÅ jobbig men ack så vacker. Wow! Har ni sett min vlogg härifrån? Om inte så hittar ni den HÄR. Nu ska jag bege mig mot middagen :) Vi hörs här innan jag däckar i sängen! KÄRLEK


  15 kommentarer  15 kommentarer om “THROWBACK TO TROLLTUNGA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här