Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:06 | September 22, 2017

  PINK SUIT

  vansvansvansvansvansvans

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_SUIT JACKET FROM ASOS, SIMILAR HERE_SUIT PANTS FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _TOP FROM CHIQUELLE, SIMILAR HERE_SHOES FROM VANS, HERE_
  _BAG FROM CHANEL_

   

  GAH, I love this pink suit! I bought it a while ago and I’m madly in love with it. I just finished watching the movie “The Dressmaker” and good god I’m in love with Liam Hemsworth. WOW! I’ve seen him in movies before ofc but in this movie he just took my breath away. He is a stunner that’s for sure. Well! it’s time to get going here :) I’ve done my makeup and changed outfit so I’m all good to go for tonights event. LOVE! I want to wish you all a wonderful friday ♥

  ______________________________________

  GAH, är tokig i den här rosa suiten! Jag köpte den för ett tag sen och jag är helt förälskad i den. Jag såg precis klart filmen “The Dressmaker” och HERREGUD jag så kär i Liam Hemsworth. Asså WOW! Jag har sett honom i andra filmer innan såklart men det var i den här filmen som man seriöst tog andan ifrån mig. Han är sjukt vacker. MEN! Nu är det dags för mig att dra mig :) Jag har sminkat mig och bytt om nu så nu är jag redo för eventet. KÄRLEK! Vill önska er alla en fin fredag ♥


  16 kommentarer  16 kommentarer om “PINK SUIT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här