Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:44 | September 24, 2017

  Look closer

   

  CLOSE UP / DETAILS

   

  I can tell that we are going from warmer days to colder if you look at this mix of clothes. Right? Everything from light dresses to knits. I’m actually pretty ready for fall fashion now. It’s always the best – don’t you agree? Anyway, I met up with Filippa earlier and had a walk around södermalm and then we stopped by a coffeeshop for lunch. We are chilling at our place right now watching “Parlamentet” haha. Our sunday plans are sunday dinner with friends :) We are making rice paper rolls/springrolls  with vegetables and shrimps. YUM!

  ______________________________________

  Man kan ju se att vi går från varmare dagar till kallare dagar. Eller hur? Allt mellan tunna klänningar till stickat. Jag är faktist jättepepp på höstmode nu. Det är alltid bäst – eller hur? Men men, mötte iaf upp Filippa förut så promenerade vi runt på Söder och tog sedan en kaffe och en lucnh på ett ställe.  Vi är hemma hos oss just nu och kollar på “Parlamentet” haha. Våra söndagsplaner är enbart middag och häng med vänner :) Vi ska göra rispappers rullar / springrolls med grönsaker och räkor. Mums!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Look closer”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här