Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:36 | September 26, 2017

  GETTING READY

  EVELINA DOING MY MAKEUP ♥

   

  We have been so pampered these two days with getting our makeup done by two talented makeup artist! This must be the way Kardashian feels every morning hahahaha. Wearing their robe, getting their makeup done and having coffee served! We’ve had two amazing days  here in Cannes with Isadora :) Good food, wonderful friends and just a very nice time. We are at the airport right now waiting to board! Tomorrow I’m recording all day but stay tuned for timed post all daaaay! LOVE

  ______________________________________

  Vi har blivit så bortskämda dessa två dagar med att få vårt smink gjort av två fantastiska makeup artister! Det måste vara såhär Kardashians känner sig varje morgon hahaha. Sittandes i deras robes, få deras makeup gjord och serverad kaffe! Vi har haft två magiska dagar här i Cannes med Isadora :) God mat, fina vänner och en trevlig stund. Vi sitter på flygplatsen nu och ska snart boarda ! Imorgon kör jag inspelning hela dagen men har tidsinställda poster hela dageeeen! KÄRLEK


  8 kommentarer  8 kommentarer om “GETTING READY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här