Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:13 | September 27, 2017

  SUIT UP

  missguidedmissguidedmissguidedmissguidedmissguided

   

  CREDIT & ADLINKS:_SUIT JACKET FROM MISSGUIDED, HERE_SUIT PANTS FROM MISSGUIDED, HERE_
  _SHOES FROM ASOS, SOLD OUT_BAG FROM YSL_SUNGLASSES FROM LE SPECS_

   

  Just got to Emil & Mikaela for dinner :) It smells heavenly! We are going to Paris together in just 1 week so we are just planning tuff to do, visit, see and EAT! Haha. I know that we will eat a lot on this trip. Do you have any good places to eat at? We want to know all about it!! And do I have any readers in Paris/France? Would be lovely to meet you guys if that’s the case! Well, it’s time to eat! LOVE YOU ALL!

  ____________________________________

  Kom precis hem till Emil & Mikaela för middag :) Det luktar så gott! Vi fyra ska åka till Paris om ca 1 vecka så vi ska planera lite vad vi ska göra, se och vart vi ska ÄTA! haha. Jag vet att vi kommer käka så sjukt mycket där. Har ni några tips på vart man ska käka? vi vill ha alla tips!! Och har jag några läsare som bor i Paris/Frankrika? vore så mysigt att träffas! Men men, måste käka nu! LOVE YOU ALL!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “SUIT UP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här