Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:31 | September 28, 2017

  ELSA HOSK X BIKBOK

  -THIS POST CONTAIN ADLINKS-

   

  1. YELLOW SWEATER, HERE_2. DRESS, HERE_3. PSYCHO T-SHIRT, HERE
  4. DRESS, HERE_5. BLUE JACKET, HERE_6. PATCHED JEANS, HERE
  7.PINK JACKET, HERE_8.FRENCH FRIES SWEATER, HERE_9.PINK TROUSERS, HERE

   

  YEY, Elsa Hosk finally launched her collection for BIKBOK today! We went to NYC with BIKBOK during FW to squeeze and try on the collection before anyone else and you can find all my favorited above here. Like every piece a lot! I already have the blue jacket, the pink french fries sweater and the patched jeans but I wouldn’t mind having all these pieces in my wardrobe. Big thumbs up Elsa! xx
  Find the entire collection HERE.

  ___________________________________________

  YEY, Elsa Hosk släppde äntligen sin kollektion för BIKBOK idag! Vi var ju i NYC tillsammans med BIKBOK under FW för att klämma och känna samt testa kollektionen före alla andra och ni hittar mina utvalda favoriter ovanför. Gillar alla plagg så mycket! Jag har redan lagt vantarna på den blåa jackan, den rosa french fries tröjan samt jeansen men skulle gärna vilja ha alla pieces i min garderob. Tummarna upp Elsa! xx
  Ni hittar hela kollektionen HÄR.


  6 kommentarer  6 kommentarer om “ELSA HOSK X BIKBOK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här