Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:47 | September 28, 2017

  YELLOW RUFFLES

  missguidedmissguidedmissguidedmissguidedmissguidedmissguided

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM MISSGUIDED, HERE_SHOES FROM MISSGUIDED, HERE_
  _BAG BOUGHT IN MYKONOS_CAP FROM LACK OF COLORS_JACKET FROM NAKD, HERE_

   

  YELLOW AND YELLOW! Loved wearing this cute little combo when we visited Cannes :) What do you think? I’m back home now and waiting for André to get here. Our kitchen is a mess even tho it’s getting there so we need to go out and eat tonight. We have a really good restaurant close by that we want to try out. It’s called “WOOD” .. have any of you tried it? They have a new theme/country every month and this month is “Sovjet” and that’s the kind of food they do during this month. Interesting! Well, time for me to answer some emails before that! Xx

  _____________________________________________

  GULT OCH MER GULT! Älskade att bära denna söta look i Cannes :) Vad tycker ni? Jag är tillbaka hemma nu och inväntar André att komma hem. Vårt kök är kaos trots att vi kommit en bra bit på vägen så vi behöver käka ute ikväll. Vi har ett svinbra ställe som ligger nära som heter “WOOD” som vi vill testa.. Har ni varit där? Dom har olika teman/länder varje månad och denna månad har dom “Sovjet” och då kör dom mat inspirerat därifrån. Spännande! Jag ska se till att svara på lite mail innan de bara! Xx


  20 kommentarer  20 kommentarer om “YELLOW RUFFLES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här