Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:01 | September 29, 2017

Maja, my love.

UNCATEGORIZED 2

 

MAJA’S WEDDING DAY ♥

 

Earlier this summer my dear friend Maja got married. Me and André were there to watch the beautiful wedding. Maja has been by my side for many years and I know many of you that have followed my blog for a while have asked me about her! She has been in my life all the time but since she started studying and working at the hospital it’s been hard for us to get our scheduals to match. BUT she has and will always be my Majsan aka skabbhunden ♥ Love her to pieces!

__________________________________

Tidigare den här sommaren gifte sig min fina vän Maja. Jag och André var där för att bevittna den fina händelsen. Maja har mer eller mindre alltid funnits i mitt liv och jag vet att ni som följt mig länge har frågat en del om henne! Hon har hela tiden funnit i mitt liv men sedan hon började plugga samt jobba på sjukhuset så har vi fått svårt att få våra scheman att gå ihop. MEN hon har alltid varit där och hon är alltid min Majsan aka skabbhunden ♥ Älskar den här tjejen!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “Maja, my love.”

  1. Vivian on

    Åh det här gjorde mig så glad att se <3 gillade din blogg som mest när ni var ett team och jag kommer bl.a. ihåg videon från när du, maja och andreas var på fashion week i london och maja ville inte att fotograferna skulle fota henne för hon satt och spelade candy crush och skämdes över det, hahah dog.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.