Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:47 | October 1, 2017

  EMBROIDERED

   

  PHOTOS BY DEMI VINCEFI

   

  Good afternoon my babes! Woke up around 09 am this morning and took a shower before cleaning up all the stuff from yesterday. We had some friends over for wine and cheese before the opening of the new club “LE!” that Fang, Sabri och Ocsar are hostes for. We had a really good time out last night and just danced until closing time. Today I don’t have anything on the schedual at all :) I’m just going to chill with André, watch movies and eat food haha. BUT! A new vlog is coming up today so stay tuned!!

  _________________________________________

  God eftermiddag babes! Vaknade runt 09 imorse och tog en dusch och städa iordning efter igår. Vi hade lite vänner över på ost och vin innan vi stack till öppningen av nya klubben “LE!” som Fang, Sabri och Oscar har öppnat. Vi hade superkul och dansade tills stängning. Idag har jag inga planer vilket är så himla skönt. Jag ska bara slappa med André, kolla film och äta mat hahah. MEN! Idag kommer en ny vlogg upp så håll er uppdaterade!!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “EMBROIDERED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här