Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:57 | October 1, 2017

MYKONOS VLOG!

TRAVEL,youtube

 

NEW VLOG OUT! FROM MYKONOS
FILMED & EDITED BY KENTSDOTTIR.SE

 

GAH! I miss this place so, so much looking back at this vlog!! I mean Greece is for sure one of my absolute favorite places in Europe and Mykonos is such a pretty island. Some of you have asked where we stayed and yeah we stayed at the most beautiful hotel ever: Cavo Tagoo! JUST WOW! During out trip to Mykonos we shot some collabs, create really nice content and just explored town. I met the amazing Liam Ferrari and his amazing friend Sean there who we got such a nice friendship with! These two guys are seriously adorable!! We are already planning a trip to LA together ♡ It’s so fantastic that you can meet friends like that when you travel! Time for me to watch a movie with André. Just want to wish you all a wonderful sunday lovers. Xx
PS. Don’t forget to subscribe to my YOUTUBE channel HERE!

____________________________________________________

GAH! Jag saknar det här stället så, så mycket när jag kollar tillbaka på den här vloggen!! Jag menar, Grekland är en av mina favoritländer i Europa och Mykonos var en superfin liten ö. Vissa av er har frågat vart vi bodde och ja, vi bodde på ett sjukt vackert hotell: Cavo Tagoo! WOW ALLTSÅ! Under vår resa så fotade vi av en hel del samarbeten, skapade massa content och utforskade ön. Vi träffade på underbara Liam Ferrari och Sean under vår resa och fick två nya fantastiska vänner! Dom två är hur underbara som helst!! Vi planerar redan att dra till LA ihop ♡ Det är så sjukt kul att man kan träffa nya vänner vart man än åker i världen! Dags för mig att kolla en film med André. Vill bara önska er alla en fin söndag. Xx
PS. Glöm inte att prenumerera på min YOUTUBE kanal HÄR!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “MYKONOS VLOG!”

 1. Siri on

  Roligare när det är mer systemkamera-klipp med, inte bara massa från din iphone som du haft tidigare!! Denna videon var så mycket bättre och inspirerande! Såg så härligt ut.Kramis

  Reply
  • angelicablick on

   Hehe jag har bara bytt lins på min kamera :) använder bara min iphone när jag pratar in i kameran själv -men visst blev de bättre med nya linsen? :D tack fina du! KRAM

   Reply
 2. Ida on

  Hi, What was the name of the room you stayed in? Was it a room or a suite? I’m really consider to go, it looks so amazing :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.