Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:46 | October 2, 2017

  HALO

  acne studiosacne studiosacne studios

   

  PHOTOS BY DEMI VINCEFI
  CREDITS:_BAG FROM LINDEX_SKIRT FROM ACNE STUDIOS_
  _TOP FROM GINA TRICOT_SHOES FROM MANGO_

   

  Another set of pictures from the shoot I had with Demi a couple of weeks ago before the cold came haha. Even tho I love fall fashion I will for sure miss strolling around like this. Already counting down the days until next summer. Anyway! I started my morning with an event with Ralph Lauren before shooting my look with Ellen :) Today I’m just going to spend time infront of my laptop, answering emails and editing photos. I usually do that on Mondays. Andreas and I are soon heading down to Coffice to sit there and get our shit done haha. Talk to you in just a sec peeps. Xx

  __________________________________________

  Ett gäng andra bilder från plåtningen jag hade med Demi för ett par veckor sedan innan kylan kom haha. Trots att jag älskar höstmodet så kommer jag sakna att kunna gå runt sådär. Räknar redan ner dagarna tills nästa sommar. MEN MEN! Jag kickade igång den här veckan med ett morgonevent med Ralph Lauren innan jag och Ellen stack och plåtade av min look :) Idag ska jag mestadels sitta och jobba framför laptopen med att svara på mail och redigera bilder. Jag brukar göra de på måndagar. Så jag och Andreas ska traska ner till Coffice här nu och få allt jobb gjort. Vi hörs om en liten stund! Xx


  14 kommentarer  14 kommentarer om “HALO”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här