Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:14 | October 2, 2017

  CHECKERED

  YSLYSLYSLYSLYSLYSLYSL

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / MAKEUP BY SARA NILSSON
  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM ZARA, SIMILAR HERE_CAP FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _HEELS FROM ZARA_JEANS FROM ASOS, SIMILAR HERE_TSHIRT FROM NELLY,SIMILAR HERE_
  _BAG FROM YSL_

   

  A real autumn look! You all know by now that fall fashion is the shiet. I just made a two course dinner for me and André and we are just about to crash into our sofa and watch a “BECK” movie :) A perfect monday evening! I have loads of stuff on my schedual these days before we take off to Paris so all I want to do during the evenings is eat and chill haha. LOVE!

  ______________________________________

  En riktig höstlook! Ni alla vet ju vid detta laget att höstmodet är the shiet. Jag har precis gjort en två-rätts middag till mig och André och vi ska alldeles straxt kasta oss i soffan för att kolla på “BECK” :) En perfekt måndagskväll! Har en hel del på schemat dessa dagar inna vi åker till Paris så på kvällarna vill jag mest bara slappa och äta mat haha. KÄRLEK!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “CHECKERED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här