Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:55 | October 3, 2017

  TROLLTUNGA PART 2

   

  TROLLTUNGA PART 2

   

  Humlan just came over and now we are watching a movie, eating food and just chillin’. I’ve been having a bit of a headache for the past three days.. I guess it’s the weather that causes it. It’s grey, foggy and raining. I’m sleeping in tomorrow after waking up super early everday :) Well, I just want to wish you all a nice tuesday <3

  _______________________________________

  Humlan kom över för ett tag sen och nu kollar vi film, äter mat och slappar i min soffa. Jag har typ haft huvudvärk  i typ tre dagar .. tror det har med vädret att göra. Det är grått, mulet och regnigt. Jag ska sova ut imorgon för första gången på ett tag efter att ha fått vakna upp tidigt varje dag den senaste tiden :) Vill iaf bara önska er en fin tisdag <3


  7 kommentarer  7 kommentarer om “TROLLTUNGA PART 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här