Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:40 | October 7, 2017

  Pretty Paris

  paris

   

  PARIS DAY 2

   

  We are having a good time here in Paris :) I’m trying to just “BE” here and not focusing on work ( it’s hard with all the beautiful scenery everywhere hahaha ) but yah you get the picture. It’s our last night here in Paris so we are heading out for dinner and drinks now. I wish you all a wonderful saturday. Xx

  __________________________________

  Vi har det bra i Paris :) Jag försöker vara i “nuet” här och inte fokusera så mycket på jobb ( det är svårt dock pga allt fina omkring mig hahaha ) men ja, ni fattar. Det är vår sista kväll i Paris så vi ska precis bege oss ut på middag och drinkar. Önskar er alla en fin lördag. Xx


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Pretty Paris”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här