Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:28 | October 8, 2017

  RED CHANEL

  ChanelChanelChanel

   

   

   

   CREDIT&ADLINKS:_SUIT FROM H&M, SIMILAR JACKET HERE & SIMILAR TROUSERS HERE_
  _TOP ANGELICA BLICK X BIBKOK_SHOES FROM SAM EDELMAN, HERE_
  _SUNGLASSES FROM LE SPECS_BAG FROM CHANEL_

   

  My first look in Paris! Here is also a closer look at my new babyyyyyyyyy (the bag) ! I finally found it – thanks to you guys ♡ Well we just packed our bags and are checking out from our hotel. We are then ready for our last brunch/lunch :) André, Mikaela and Emil are flying back to Sweden but I’m continuing on to Barcelona together with…*drumroll*.. GUESS! I think these four days will be magical with the Guess family :)

  _________________________________________

  Min första look i Paris! Här är dessutom en närmare titt på min nya bebiiiiiiiis (väskan) ! Jag hittade den tillslut – tack vare er ♡ Vi har precis packet ihop här och ska precis checka ut från hotellet. Vi ska dra och käka brunch/lunch innan vi beger oss mot flygplatsen :) André, Mikaela och Emil flyger tillbaka till Sverige men jag fortsätter min resa till Barcelona tillsammans med … *trummvirvel*.. GUESS! Jag tror det kommer bli några härliga dagar där med Guess familjen :)


  29 kommentarer  29 kommentarer om “RED CHANEL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här